limteknikk as 

Her følger en oversikt og kort informasjon om noen av våre hovedleverandører;

 

valcomelton

Amerikanske ValcoMelton er vår hovedleverandør av utstyr for applisering og kvalitetssikring av konvensjonelle kaldlim og smeltelimprodukter (Hotmelt). Konsernet ble etablert i Cincinnati, Ohio - USA i 1952, og er en av verdens ledende produsenter av  utstyr for limpåføring og kvalitetssikring. Europeisk hovedkontor er lokalisert i Pamplona, Spania. Les mer om ValcoMelton her. 

 

 

VC

Valco Cincinnati er ValcoMelton`s opprinnelige merkevare fra oppstarten i Ohio USA i 1952. Kanskje kjent som den sterkeste merkevaren i verden når det gjelder segmentet applisering av kaldlim, og utstyr i forbindelse med dette.

Introdusert i Norge av LimTeknikk AS i 2015

 

 

Fisnar

Fisnar® Inc.  er en amerikansk produsent av blant annet industriroboter og systemer for industriell automatisering. Fisnar produserer også utstyr for applisering av silikon, cyanoacrylater o.l. Grunnlagt i 1986, - og med hovedkontor i New Jersey, USA. Fisnar`s europeiske hovedkontor ligger i Glasgow, Scotland. Nordisk "ressurssenter" med lager, serviceavd., LAB etc. befinner seg i Stockholm, Sverige.

Fisnar Inc. er et selskap heleid av Ellsworth Adhesives, og introdusert i Norge av LimTeknikk AS i 2016 

 

 

ellsworth

Amerikansk globalt dekkende konsern som forhandler lim, tetningsmidler, kjemikalier, smøremidler med mer. Også en verdensomspennende organisasjon for leveranser av appliseringsutstyr, industriroboter og automasjonsløsninger for industri.   Eksklusivt samarbeide med LimTeknikk AS for appliseringsutstyr og automasjonsløsninger for det norske markedet. Globalt hovedkontor er lokalisert i Wisconsin USA. Introdusert på det norske markedet av LimTeknikk AS i 2016. Les mer om Ellsworth Adhesives Corporation her.

 

 

UES hotmelt

UES Hotmelt AG - Tysk kvalitetsprodusent av utstyr (systemer og komponenter) for applisering av smeltelim. Leverer til oss hovedsakelig utvalgte komponenter / reservedeler for applisering av smeltelim. Introdusert i Norge av LimTeknikk AS i 2016

 

NB: denne lista er ikke "fullstendig", - dvs. den dekker ikke alle varemerkene i vår portefølje.